Bröstpass superslow(från måndag)

Japp dags för chest, något som utvecklas väldigt bra på senaste tiden. Fokuserat lite mera på ovansida bröst och  att få lite mer volym utåt i sidechest. Bröst känns nästan roligare och roligare att träna då man känner att man får mer djupa muskelfibrer som visar sig i hårdare och tjockare bröstmuskel.
Kom till gymmet och fick en chock, det var så fullpackat med folk så man knappt såg redskapen. Det visade sig att det var öppethus av något slag, hade jag vetat det hade jag försökt tränat senare. Men men är man redan där så är det bara att köra igång.

Dagens pass var tillsammans med min coach Stephen Hill. Då blir det ingen skoning och man hinner knappt hämta andan, men det är bara positivt "no pain no game".
Vi gick på hårt direkt och började med bänkpress, dagen tanke var att köra såkallat superslow set.
Det blev 3 tunga set med att pressa explosivt upp och hålla tillbaka rörelsen supersakta för att bryta ned bröstmuskeln extra mycket. På dom 3 setten körde vi med reset i 15-20sekunder för att få två stycken extra reps per set.
Efter bänken var det dags att gå på ovansidabröst i hantelpress med incline och samma sak här, att köra med superslow rörelse. Det blev 4 kontrollerade workset med 8reps i varje.
Efteråt fällde vi ned ryggstödet för att köra plana flyes för att få lite utsträckning i bröstmuskeln.
Jag var så slut i bröstet att det endast gick att köra med mindre hantlar och i stället fokusera på utförandet och superslow utsträckning.
                    
                                                                                                                                                        
                                  


Vidare till incline bröstpress i maskin där vi körde 3set med drop på sista, nu när man redan är slutkörd blir det lättare vikter och försöka fokusera på tekniken.
Efter incline gick vi över till vanlig bröstpress för att få ut den sista pumpen med 3set även där.
När jag var klar med bröstpasset skulle jag köra en axelövning. Så det blev axelpress i maskin 4set 10reps med dropp på sista.

Riktigt bra volym i bröst och det känns att man fått kontakten djupare in i fibrerna med att köra superslow.
Bra upplägg av träningspasset av Stephen Hill som vanligt, och utmärkt utfört.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0