Quads och Hamstrings

Idag är det åter dags för att träna ben. Framsida lår, baksida lår och pressa lite vader okså.
Tagit det lungt hela dagen och passade på att sova lite extra när man kan, sen var det iväg till affären för att bunkra upp i frysen med massor av fisk.
Dieten börjar knapra lite på psyket nu och vilodagarna är värst, när man inte har något att sysselsätta sig med känns det som att kroppen sinar bort. Men men inte så långt kvar så bara att hålla i det.

Så nu sitter jag här och ska aldelles strax åka iväg till gymmet för att slakta benen.
Dags att dricka lite amino syror och ta den grymma Body Science Jacked XX.
Den helt klart bästa pre-workout som finns på marknaden just nu.

                              
Body Science Jacked XX Extreme är framtagen i samarbete med en framstående kemist ifrån läkemedelsindustrin. När vi designade Jacked XX Extreme ville vi skapa en produkt som skiljer sig från många andra PWOs, en produkt som inte innehåller en massa kalorier eller onödiga ingredienser som egentligen bara fungerar som ”fillers”. Vi ville istället skapa en produkt med noggrant utvalda och väl fungerande ingredienser!

Jacked XX Extreme är designad för att göra dig mer fokuserad och ge en bra kick under träningen så att du kan prestera bättre. Dom aktiva ingredienserna bidrar till ökad styrka och bättre återhämtning, samt ökar blodflödet till musklerna vilket bidrar till en bättre pump under träningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0