Kosttillskott

Känns som det går väldigt bra nu med träningen, framstegen syns och kroppen känns som att den börjar bli så bra den kan bli för denna gång. Har max några få hundra gram fett kvar på kroppen och sen är resten vätska.
Dricker extremt mycket vatten nu förtiden för att inte slita ut lederna nu när dom inte har något fett. Man känner direkt om man missat och dricka ett glas vatten för dagen efter är man hur hård som helst.
Nu under dieten får man inte i sig den varierade kosten man igentligen behöver, så nu är det viktigt att få vitaminer,mineraler och antioxidanter genom kosttillskott.
Det gäller att hålla imunförsvaret på topp för att inte bli sjuk och tvingas vara borta från att träna. Det har man inte råd med såhär innpå tävling.
Några kosttillskott jag äter är Body Science ZMA. Body Science är ett svenskt varumärke som tillverkar sina produkter i skandinavien och finns att köpa hos MMsports. Enligt högsta kvalitets standard.
ZMA är en bra blandning av Zink, Magnesium aspartan och vitamin B6
                 
                                  

Body Science ZMA ger dig ökad styrka, bättre uthållighet och snabare återhämtning vilket leder till snabbare muskeltillväxt. ZMA är en avancerad Zink/magnesium formulering designad att åtgärda brister i dessa mineraler som orsakas av träning och stress. ZMA är en vetenskapligt designad formula som kan ge dramatiska öningar av anabola hormoner och en ökad prestationsförmåga.
Brist på Zink och Magnesium är mycket vanligt, särskilt bland folk som tränar hårt. Detta leder till sänkta hormonnivåer, förlorad styrka och muskelmassa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0